Izlet u Krašograd

Sezonu izleta otvorili su Bubblesi i Ribice iz vrtića Rakovac te Bubamare i Medvjedići iz vrtića Švarča koji su za svoj proljetni izlet odabrali posjet Ekoparku Kraš u Pisarovini.

U Krašogradu su djecu dočekali simpatični animatori koji su se pobrinuli da ne nedostaje igre i zabave. Nakon kratke okrijepe uz kakao i kekse, svaka je skupina sa svojim animatorima i odgojiteljima započela program. Tako su djeca imala priliku voziti se vlakićem po imanju, upoznati domaće životinje kao što su ovce, koze, svinje i magarci, tražiti skriveno blago, musti mehaničku kravicu, mijesiti kruh i peciva od slanog tijesta i okušati se u natjecateljskim igrama povlačenja konopca, skakanja u vrećama i poligona. Ipak, najveće oduševljenje djece izazvali su trampolini i veliki "napuhanac".

U pauzama između aktivnosti valjalo se i najesti pa nam je ukusni ručak pomogao da vratimo izgubljenu snagu i nastavimo uživati u lijepom vremenu i društvu prijatelja. Kući smo ponijeli divne uspomene, a o oduševljenju govore i izjave djece kako im je ovo bio najbolji dan u životu i najbolji izlet u životu.

Krašograd1 obrađeno

Krašograd2 obrađeno

Krašograd8 obrađeno

Krašograd3 obrađeno

Krašograd6 obrađeno

Krašograd4 obrađeno

Krašograd5 obrađeno

Image
Radno vrijeme PON-PET: 05:30-18:00 (vrtić Švarča radi do 21:00)
Broj telefona: 047 659 002
Email: dv4rijeke@vrtic-cetiririjeke.hr
Sjedište: Grge Tuškana 9a , Karlovac (Vrtić Rakovac)
Image
Image

© Dječji vrtić Četiri rijeke Karlovac