Sudjelovanje na Danima predškolskog odgoja u Splitu

U organizaciji Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu i splitskih dječjih vrtića: Dječjeg vrtića Radost, Dječjeg vrtića Cvit Mediterana, Dječjeg vrtića Grigor Vitez te Dječjeg vrtića Marjan održan je znanstveno-stručni skup 26. dani ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Splitsko-dalmatinske županije "Mirisi djetinjstva".

Ovogodišnji skup okupio je preko 250 stručnjaka i znanstvenika s ciljem razmjene iskustva i unaprjeđenja područja ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Tema skupa bila je umrežavanja kao strategije učenja.

Na skupu su, ispred DV Četiri rijeke, sudjelovale odgojiteljice Lucija Kostadin i Tihana Brković Skukan koje su održale izlaganje na temu Jednakopravna umreženost odgojitelja i stručnih suradnika u funkciji refleksivnih prijatelja.

Nakon izlaganja na međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji u svibnju ove godine u Zadru, odgojiteljicama Kostadin i Brković Skukan ovo je, u vrlo kratkom vremenu, već drugo izlaganje na velikim stručnim skupovima na čemu im ovom prilikom čestitamo.

Mirisi djetinjstva4 obrađeno

Mirisi djetinjstva2 obrađeno

Image
Radno vrijeme PON-PET: 05:30-18:00 (vrtić Švarča radi do 21:00)
Broj telefona: 047 659 002
Email: dv4rijeke@vrtic-cetiririjeke.hr
Sjedište: Grge Tuškana 9a , Karlovac (Vrtić Rakovac)
Image
Image

© Dječji vrtić Četiri rijeke Karlovac