Pljesak za pijesak - pobjeda na natječaju "Za zelenu mladost"

Svjesni važnosti tema vezanih uz ekologiju i očuvanje prirode, svojim djelovanjem nastojimo potaknuti razvoj dječje svjesnosti i odgovornosti za okoliš koji ih okružuje. U tom kontekstu, prepoznali smo potrebu za obnovom dijela vanjskog okoliša vrtića Dubovac, a priliku za to dobili smo prijavom na javni natječaj tvrtke KTC d.d. pod nazivom "Za zelenu mladost".

Kako bismo djeci korisnicima našeg vrtića omogućili igru i istraživanje materijalom koji je, prije svega, siguran za korištenje te ga ima dovoljno za potrebe većeg broja djece, nabavu novog pijeska za pješčanik smatrali smo prioritetom kada je riječ o obnovi vrtićkog igrališta. Zato smo se, uz moto "Pljesak za pijesak", prijavili na natječaj i na kraju našli među nagrađenim vrtićima. Osim novog pijeska, KTC je vrtić Dubovac nagradio i priborom za igru u pijesku te većim brojem sadnica i sjemenja drveća, cvijeća i ljekovitog bilja.

Ovom prilikom zahvaljujemo KTC d.d. koji je prepoznao dobru namjeru te podržao uređenje vanjskog prostora vrtića Dubovac. Posebne zahvale i ovog puta upućujemo Digitalnom tisku koji je naše ideje vrlo brzo i efikasno pretvorio u pobjednički video!

Ovdje možete pogledati video koji nam je donio nagradu: KLIK

Zabilježeno je i preuzimanje nagrade te druženje s djelatnicima KTC-a:

Tu je i nekoliko fotografija koje dočaravaju sreću i zadovoljstvo naših mališana osvojenim nagradama:

donacija KTC a2 obrađeno

donacija KTC a3 obrađeno

donacija KTC a4 obrađeno

Korišteni izvori: KTC d.d. (Facebook stranica, Youtube kanal)

Image
Radno vrijeme PON-PET: 05:30-18:00 (vrtić Švarča radi do 21:00)
Broj telefona: 047 659 002
Email: dv4rijeke@vrtic-cetiririjeke.hr
Sjedište: Grge Tuškana 9a , Karlovac (Vrtić Rakovac)
Image
Image

© Dječji vrtić Četiri rijeke Karlovac